Vinterhave markiser

Vinterhaveforteltene VERANDA-systemet er udstyret med et stofspændingssystem, der holder stofspændingen selv på store flader. Rulleskoddets konstruktionselementer (kassette, føringer, bundbjælke) er lavet af ekstruderet aluminium og pulverlakeret, hvilket beskytter overfladen mod virkningerne af UV-stråling og andre atmosfæriske faktorer. Takket være dette kan produktet bruges både i og uden for bygningen. VERANDA fås udelukkende med elektrisk styring.

Vinterhave markiser

Karakteristika for vinterhavemarkiser VERANDA

Vinterhavemarkiser VERANDA er en type tagmarkise. De beskytter mod solen ovenlys, gennemskinnelige tage, vinterhaver og alle slags glasbilag, som er dækket af en flad eller skrå overflade.

Vinterhaveværelser er en meget god måde at få ekstra plads til afslapning på, der nemt forbinder huset med haven. Dette rum er ikke kun et ekstra sted at slappe af, men også en effektiv arkitektonisk procedure, der giver dig mulighed for at skabe et originalt og grønt sted hele året rundt. Meget ofte, i de kolde måneder, savner vi forårets frodige grønne. Den glaserede vinterhave kan være en oase af vegetation og afslapning. Derudover kan du også dyrke mere eksotiske planter i den.

På grund af ruderne skal et sådant rum dog omhyggeligt beskyttes mod solen. Mens det er behageligt varmt om vinteren, bliver indetemperaturen uudholdelig i det sene forår og om sommeren. Sådan et sted kan ikke ligne et drivhus. Ved antagelse er det meningen, at det skal tjene som afslapning, og det kan ikke være varmt i det. Den ideelle løsning er brugen af Veranda tekstil rullegardiner, som effektivt skygger for hele tagfladen, og samtidig ser meget stilfuldt og æstetisk ud. Veranda tekstilgardiner bruges til at skygge store og flade overflader (vandrette og diagonale). Veranda på taget

Egenskaber ved Veranda fortelte

Veranda-markisegardinet beskytter tagets overflade og holder en behagelig temperatur inde i rummet. Klimaanlæg er ofte installeret i udestuer, og en markise af denne type reducerer forbruget af aircondition og reducerer dermed energiomkostningerne.

Energibesparelse er derfor en af de vigtigste fordele ved Veranda-forteltene. Vinterhavetypens interiør er meget imponerende - både set udefra og indefra. De kræver dog aircondition, især når klimaændringerne gør somrene meget varme, og de høje temperaturer varer ved til sent på dagen.
i efteråret. Det vandrette tagdæksel beskytter effektivt mod overophedning og reducerer dermed behovet for at starte klimaanlægget.

En meget vigtig fordel er også den høje kvalitet og funktionalitet af Veranda-forteltene. Strukturelle elementer som: kassetten, føringerne og bundbjælken er lavet af ekstruderet aluminium og pulverlakeret, takket være hvilket deres overflade er beskyttet mod de skadelige virkninger af UV-stråling og virkningerne af faktorer som regn eller vind. Dette resulterer i en lang vedligeholdelse af betrækkets æstetik. Selve stoffet er også kendetegnet ved høj kvalitet, der sikrer dets holdbarhed, og et særligt spændingssystem gør, at stoffet kan arbejde på flade og skrå overflader.

Veranda-forteltet er en kombination af effektiv afskærmning af glasrum med en enkel og æstetisk struktur. glastag system

Typer

Verandamarkiser, der tilbydes i Knall-butikken, kan installeres i og udenfor vinterhaver; betjeningen er rent elektrisk. Produktet er udstyret med specielle aluminiums monteringsbeslag, der muliggør hurtig og nem montering.

Markiser kan dække store områder af glastage, modulopbygning er også mulig. Det indbyggede stofspændingssystem bevarer sin spænding selv med en stor overflade, takket være hvilken den udviklede markise ikke mister sin æstetik. Kassetten er vandret, men systemet fungerer i enhver hældningsvinkel. Hele strukturen er lavet af højkvalitetsaluminium, modstandsdygtig over for vejrforhold, og stoffernes farvepalet er omfattende. Det giver dig mulighed for at vælge afdækningen til facadens farve (hvis markisen er installeret udenfor) eller til indretningens stil (hvis markisen er installeret inde), og dermed bevare et smagfuldt udseende bygning eller interiør.

Produktet er blevet udstyret med mulighed for at bruge vejrautomatisering, der giver dig mulighed for at styre mængden af indfaldende lys.

Yderligere Information

Hvordan man måler
Verandamarkiser bruges til at beskytte glastage, ovenlys osv. De produceres i bestemte størrelser. Du kan dog kombinere dem modulært og dermed dække den tilsvarende overflade.

Sådan vælger du en farve
Verandamarkiser bruges fx i såkaldte vinterhaver, hvis glastage skal beskyttes effektivt mod solen. På grund af den funktion, de skal udføre, er deres farve valgt, så de harmonerer både med farven på bygningens facade og stilen i rummets indretning, som skal beskytte mod solen.

Sådan samles
Da Veranda-markiser dækker glaserede overflader, er det bedre at lade et professionelt firma installere dem. For selvmonteringsinstruktioner, gå til fanen Monteringsvejledning på vores side.

Sådan gør du rent
Verandamarkiser er en specifik type afdækninger designet til at dække glastage installeret på deres indvendige eller udvendige side. På grund af det faktum, at holde dem rene, er det bedre at bestille et firma, der beskæftiger sig med det professionelt.