Returnering og ombytning

Returnering og ombytning

  • Vender tilbage

Inden levering gennemgår alle varer kvalitetskontrol, men hvis der er problemer, som du oplever, bedes du kontakte os.

Vi vil gøre alt for at løse dit problem så hurtigt og effektivt som muligt, og hvis der er et sådant behov, vil du modtage et erstatningsprodukt uden forsinkelse. Hvis en kunde returnerer varer, der blev leveret gratis, som følge af, at værdien af ordren var højere end € 200, er vi berettiget til at opkræve leveringsgebyret, hvis de returnerede produkter gjorde den samlede værdi af ordren lavere end € 200 .


Vær venligst opmærksom på, at den farve, der er til stede på vores webside, kun repræsenterer farver. Vi påtager os intet ansvar for de forskelle i farver og nuancer, der kan forekomme mellem de nævnte fremstillinger og det virkelige materiale.

  • Returnering af målegenstande

Det er umuligt at returnere målvarer (såsom persienner), der er bestilt på og sendt fra vores webside af os eller en tredjepart.

Det er dog muligt, at fremstillingen er defekt, eller produktet er blevet beskadiget under transporten.


Tilbagebetalinger

  • Hvordan kan jeg få min refusion?

Hver tilbagebetaling foretages til et debet- eller kreditkort, der bruges under betaling af de bestilte varer. Vi gør ethvert forsøg på at foretage tilbagebetalingen til dit kreditkort eller PayPal-konto inden for to arbejdsdage efter at have accepteret de produkter, du returnerede.

Det er vigtigt at omfavne, at dette ikke vedrører ekspeditionstiden i din bank.

Ved gennemført tilbagebetaling modtager kunden en e-mail med bekræftelse af oplysninger vedrørende betaling, dato og beløb.

I tilfælde af afgivelse af en ordre med brug af et debet- eller kreditkort, vil beløbet blive refunderet til dette debet- eller kreditkort inden for 3 til 5 arbejdsdage.


  • Jeg har ændret mit kredit-/betalingskort, eller det er udløbet. Hvordan kan jeg så få en refusion?

Det er Knalls pligt at behandle alle tilbagebetalinger i overensstemmelse med den oprindelige betalingsmetode, som kunden brugte ved afgivelsen af ordren.

Det er lige meget, om betalingskortet nu er udløbet eller ej, eller om du har annulleret eller lukket din konto. Det er typisk, at tilbagebetalingen automatisk behandles til samme konto, men kunden kan blive bedt om andre oplysninger, der kommer fra ordren.

Hvis det ikke er muligt, vil vores kundeserviceteam sørge for ordentlige arrangementer.

  • Hvordan får jeg en refusion, hvis mit produkt returneres inden for afkølingsperioden, dvs. inden for 7 dage?

I henhold til lovbestemmelser har indbyggere i EU ret til at fortryde købet inden for 7 hverdage efter den dag, hvor det købte produkt er modtaget. Se dine lovbestemte rettigheder for mere information om dette emne.

I tilfælde af annullering af ordren inden for den nævnte fortrydelsesfrist, og hvis vi ikke har begået fejl, vil kunden blive refunderet med prisen på produkterne og omkostningerne ved levering på følgende måde:

Hvis en kunde ønsker at returnere et produkt, der var inkluderet i en større ordre, vil han blive refunderet med gebyret pr. produkt for levering
Hvis en kunde ønsker at returnere alle produkter fra ordren, vil han blive refunderet med korrekte leveringsomkostninger pr. produkt og det påløbne gebyr pr. levering
Hvis en vare afhentes hos kunden, har vi ret til at få dækket afhentningsomkostningerne hos kunden


  • Min refusion er ikke blevet sendt til mig. Hvad skal jeg gøre?

Du skal kontakte os, når der er gået seks arbejdsdage fra den dato, hvor du har modtaget en e-mail med bekræftelse af tilbagebetalingen.

Returstatus vil blive bekræftet, og kunden vil få udleveret et referencenummer vedrørende tilbagebetalingen, som kan bruges af banken til at spore betalingen.

Refusioner, der returneres eller afvises, udstedes igen ved en bankoverførsel eller et gavekort. Kunden kan blive pålagt at give yderligere oplysninger herom.