Blyantfoldegardiner

Pencil Pleat Gardiner på skinner er en innovativ måde at arrangere gardiner på, de har små plastikkroge fastsyet ind i sporgardinet, som sikrer at stoffet altid er plisseret med jævne mellemrum.

Mikroflex gardinskinne gardiner

Vi introducerer det revolutionerende Mikroflex Curtain Track System, en game-changer inden for vinduesbeklædninger. Dette avantgarde-system er lavet med omhyggelig præcision og anvender aluminiumsskinner i rumfartskvalitet, der ikke kun sikrer kompromisløs holdbarhed, men også letter ubesværet glidning af gardiner. Ved at afsløre en ny standard inden for tilpasning kan hvert spor omhyggeligt skræddersyes til at passe til vinduesdimensioner med nøjagtighed på millimeterniveau, og derved eliminere enhver chance for fejljustering. Tjek mere:

Mikroflex gardinskinne gardiner

Blyantfoldegardiner

Funktioner af dekorative gardiner og netgardiner

Stofferne til dekorative gardiner er naturlige, identiske med dem i romerske persienner. Stoffer og flæser af høj kvalitet får dem til at se og arrangere meget attraktive. Samtidig passer brugen af naturlige materialer perfekt ind i de nyeste trends inden for boligindretning, som bygger på enkelthed, minimalisme og natur. Takket være dette komplementerer gardinerne og/eller gardinerne (afhængigt af valget af materialetype) interiøret arrangeret i overensstemmelse med moderne interiørarkitekturdesign. Samtidig kan det ikke glemmes, at gardiner er den mest klassiske måde at dække vinduer på. Gennem årene har stoffer ændret sig, i visse farver, og kvaliteten af de anvendte materialer er steget. Selve gardiner (uden gardiner) bruges også oftere og oftere, som, når de skydes ned, efterlader et åbent rum af (ofte store) ruder. Huset bliver fyldt med rum og lys, og dets indretning kombinerer klassisk og moderne. På denne måde bliver gardinerne en af de mest alsidige måder at dekorere og skygge vinduesrummet på.
Skræddersyede gardiner

Materialer og farver

Valget af farver og det materiale, som gardinerne skal sys af, skal matche indretningen og dens størrelse. Gardinernes hovedopgave er at minimere mængden af sollys, der falder ind i rummet og at dekorere dets interiør; gardiner har hovedsageligt en dekorativ funktion. De fritlagte vinduer gør hele huset fyldt med lys og rum; på varmere dage kan for meget sol dog også bidrage til ubehageligt høje temperaturer. Indtrukket gardinmateriale vil reducere solens indstrømning og dermed varmen til interiøret. Derudover vil det reducere de skadelige virkninger af UV-stråler, som kan forårsage falmende farver i vægge og møbler. Den anden, lige så vigtige funktion af gardiner og gardiner er relateret til at komplementere indretningsstilen. En kæmpe fordel ved gardiner og gardiner er deres universalisme, som får dem til at se meget godt ud i værelser indrettet i både moderne og klassisk stil. Derudover vil de fungere godt i huse/lejligheder af en anden størrelse (kvadratmeter). Men i begge disse tilfælde skal stoffets tykkelse og tekstur vælges korrekt.

Til mindre rum vil de bedste være dem i lyse farver, glatte eller med et meget delikat lysmønster og syet af tyndere materialer. Takket være dette bliver interiøret optisk større. Gardiner, i modsætning til persienner, er ikke integreret i vinduet, men optager pladsen omkring det; tunge og mørke kan dominere mindre interiører. Det ligner de intense farveaccenter på vægge eller møbler - gardiner og/eller gardiner i et sådant interiør er kun baggrunden, og deres farver skal være neutrale.
Tilpassede microflex gardiner

Microflex gardinsystemer

Microflex gardiner er en innovativ måde at arrangere gardiner på, de har små plastikkroge indsyet permanent, som sikrer at stoffet altid er foldet med lige store mellemrum. Denne type fastgørelse kan med succes erstatte de klassiske gardiner med faner. Da det i hverdagen er naturligt, at gardinerne ofte kan åbnes og lukkes, bør længden måles passende ved køb af dem. Ideelt set skal de ende cirka 1,5 cm over gulvet.

Yderligere Information

Hvordan man måler
Gardiner måles i meter; efter fastgørelse af Microflex ringe eller kroge, vil det hele være dobbelt så lille. Ringene (guiderne) har en diameter på 4 cm, sættet indeholder 6 ringe pr. 1 meter. Ved målinger skal det antages, at gardinet skal slutte 1,5 cm over gulvet. På denne måde bliver bunden ikke snavset, når du skubber den ind/ud.

Sådan vælger du en farve
Gardiner kan have mørklægningsfunktion, så kan du vælge mørkere farver og en tykkere tekstur af stoffet. De kan også fungere som gardiner og så er de syet af sarte og gennemsigtige materialer. Valget afhænger ofte af rummets funktion, for eksempel i soveværelset skal du have mere mørklægning, og i køkkenet eller i stuen - mindre. Gardinernes farver afhænger også af, hvordan interiøret er indrettet; denne stil kan påvirke farven, teksturen af stoffet eller valget af stof med et mønster. Størrelsen på interiøret kan også bestemme farven; i de mindre bør der ikke dukke persienner i mørke farver op, fordi de kan gøre dem optisk mindre.

Sådan monteres
Gardinerne kan hænges på rørformede gardinskinner eller specielle Microflex kroge. I begge tilfælde vil stoffet være æstetisk tiltalende. I vores butik er der også elektriske gardinskinner, som gør det meget nemmere at flytte gardinerne. Dette vil være af særlig betydning i tilfælde af store størrelser af gardiner, der bestilles, og når stoffet, som de skal syes af, vil være tykt, og derfor også tungere.

Sådan gør du rent
Gardiner kan maskinvaskes og derefter stryges - i henhold til instruktionerne på stoffet. For overdimensionerede gardiner/gardiner, der ikke kan maskinvaskes, bedes du benytte vaskeriet.