Øje gardiner

Eyelet Gardiner på ringe er den mest klassiske måde at hænge dekorative gardiner på. Ringdiameter 4cm, afstivningsbæltebredde 10cm. De er placeret over vinduet.

Grommet gardiner

Fremhæv den æstetiske tiltrækning og funktionalitet af ethvert indvendigt rum med grommet-gardiner, en luksuriøs vinduesdækningsløsning, der kombinerer innovation med hævdvundne designprincipper. Bestående af højkvalitetsstof, der er trådet gennem slanke metaløjer, giver grommet-gardiner en fejlfri, bølgende drapering, der tilføjer både visuel dybde og taktil rigdom til ethvert rum. Disse omhyggeligt udformede vinduesbehandlinger giver sømløs lysfiltrering, der forbedrer stemningen, mens de tilbyder enestående privatliv. Deres iboende holdbarhed stammer fra robuste europæiske komponenter, mens den lette installation giver mulighed for ligetil tilpasning, der problemfrit integreres med moderne eller traditionelle designmotiver. Omhyggeligt konstruerede grommet-gardiner eksemplificerer en optimal blanding af elegance, holdbarhed og funktionel effektivitet, og forvandler blot vinduer til fængslende fokuspunkter. Tjek mere:

Grommet gardiner

Øje gardiner

Funktioner af dekorative Eyelet-gardiner og netgardiner

Forskelle i tykkelse påvirker gardinernes funktion; de kan erstatte gardiner og lukke mere lys ind i rum. Forskellene i tykkelsen gør også, at gardinerne også kan bruges i rum med mindre plads. På grund af det faktum, at gardinet skaber noget som en ramme rundt om vinduet og ikke kan integreres i dets rum, bør der i mindre interiører bruges mere sarte og glatte stoffer, blottet for mønstre.

Materialer og farver

Udbuddet af dekorative gardinstoffer er meget omfattende. Valget gælder farver, materialetykkelse, teksturer og ornamentale mønstre. Alle stoffer er naturlige. De er også af høj kvalitet. Desuden giver tilbuddet om skræddersyede gardiner dig mulighed for at justere det til vinduer af forskellige, inklusive ikke-standard, dimensioner.

Men hvis dekorative gardiner skal optræde i mindre interiører, er det værd at vælge et glat materiale, uden dekorative mønstre eller dekorationer. Herudover bør farverne være lysere her for at undgå den optiske effekt med at reducere rummets størrelse mest muligt.
Gardiner på ringene

Mere sarte og lettere stoffer vil også fungere godt i rum som stuer (ofte forbundet med køkkenet), altså hvor vi har brug for meget lys i løbet af dagen. Denne type stof vil dæmpe lyset og skygge interiøret, men ikke helt afskære solens stråler. Til gengæld vil tykkere stoffer fungere godt, hvor lyset skal blokeres, fx i et soveværelse. Det har ikke kun brug for mere afkøling (solbeskyttelse i løbet af dagen), men også for at afskære strømmen af kunstigt lys om natten.

I store rum kan du trygt bruge materialer i mørkere farver, kendetegnet ved en tyk tekstur og/eller dekorative mønstre. I et stort rum vil gardinet ikke reducere størrelsen, hvilket vil gøre rummet mere varmt og hyggeligere. Så meget desto mere nu, hvor sådanne gardiner ofte står helt åbne om dagen; vinduets rum er åbent, og interiøret er fuld af lys.
Skræddersyede bølgede gardiner

Gardinsystemer til rørformede gardinstænger

Rørformede gardinstænger er den mest klassiske måde at hænge dekorative gardiner på. De er placeret over vinduet. De er kendetegnet ved høj kvalitet og minimalistisk design. De understøtter gardinmaterialet, og falder samtidig ind i det takket være deres klassiske farver. Det er naturligt, at gardinerne dagligt kan åbnes og lukkes hyppigt; Derfor, når du køber dem, skal længden måles korrekt. Ideelt set skal de ende cirka 1,5 cm over gulvet. Tyller letter åbning og glidning. Gardinerne på grommets er gardiner med metalringe syet ind i hullerne, takket være hvilke det hele nemt glider over gardinstangen.

Yderligere Information

Hvordan man måler
Gardiner måles i meter; efter fastgørelse af Microflex ringe eller kroge, vil det hele være dobbelt så lille. Ringene (guiderne) har en diameter på 4 cm, sættet indeholder 6 ringe pr. 1 meter. Ved målinger skal det antages, at gardinet skal slutte 1,5 cm over gulvet. På denne måde bliver bunden ikke snavset, når du skubber den ind/ud.

Sådan vælger du en farve
Gardiner kan have mørklægningsfunktion, så kan du vælge mørkere farver og en tykkere tekstur af stoffet. De kan også fungere som gardiner og så er de syet af sarte og gennemsigtige materialer. Valget afhænger ofte af rummets funktion, for eksempel i soveværelset skal du have mere mørklægning, og i køkkenet eller i stuen - mindre. Gardinernes farver afhænger også af, hvordan interiøret er indrettet; denne stil kan påvirke farven, teksturen af stoffet eller valget af stof med et mønster. Størrelsen på interiøret kan også bestemme farven; i de mindre bør der ikke dukke persienner i mørke farver op, fordi de kan gøre dem optisk mindre.

Sådan monteres
Gardinerne kan hænges på rørformede gardinskinner eller specielle Microflex kroge. I begge tilfælde vil stoffet være æstetisk tiltalende. I vores butik er der også elektriske gardinskinner, som gør det meget nemmere at flytte gardinerne. Dette vil være af særlig betydning i tilfælde af store størrelser af gardiner, der bestilles, og når stoffet, som de skal sys af, vil være tykt, og derfor også tungere.

Sådan gør du rent
Gardiner kan maskinvaskes og derefter stryges - i henhold til instruktionerne på stoffet. For overdimensionerede gardiner/gardiner, der ikke kan maskinvaskes, bedes du benytte vaskeriet.

Hvorfor købe gardin i Knall-onlinebutikken?

Vores online shop giver kunderne en enestående måde at dekorere deres hjem på. En stor del af vores produkter, inklusive gardinophæng, elektriske gardinstænger til sheers og vigtigst af alt nye gardiner selv, takket være det, vil hver vores kunde være i stand til at få de perfekte gardiner til sig selv. Med en skræddersyet produkter kommer yderligere fordele - vi kan matche farver perfekt til interiøret, takket være den brede farvepalet. Der er ikke noget problem at købe gardintilbehør til vores produkter.