Fakro Persienner

*For korrekt at vælge størrelse på tilbehør er det nødvendigt at kende størrelsen på vinduet, som er angivet på mærkepladen på vinduesrammen.

Rullegardiner FAKRO

Lev med farver...
Standard rullegardiner beskytter mod lyset og kan samtidig være et ekstra element af dekoration på loftet. Rullegardinet reducerer mængden af indkommende lys, tilføjer stil til rummet, og det brede udvalg af stofdesigns (almindeligt, mønstret) giver dig mulighed for at matche eller kontrastere persiennens materiale med indretningen i ethvert rum.

Køb nu

FAKRO Mørklægningsgardiner

Nat om dag...
ARF Sunset- giver perfekt beskyttelse mod sollys, hvilket sikrer, at rummets indre er mørklagt.

ARF mørklægningsgardiner er lavet af et elegant, dekorativt materiale. De har sideløbere, der muliggør mørklægning af rummets indre. ARF mørklægningsgardin kan stoppes når som helst op ad vinduet.

Køb nu

FAKRO persienner

Lys i dine hænder...
Den venetianske AJP persienne er et populært tagvinduestilbehør, som kan styre mængden af lys, der kommer ind i rummet. Ved at ændre vinklen på lamellerne kan vi styre sollysets retning og skabe en unik atmosfære.

Den persienne beskytter mod overophedning og udgør et dekorativt element. Sidealu-skinner muliggør en fuldstændig afskærmning af rummet og gør det også muligt at dreje rammen med rullegardinet trukket ned.

Køb nu

FAKRO tag Rulleskodder

Oplev oase...
Ekstern rulleskodder giver total komfort ved brug af loftsrummet, fordi den beskytter mod overophedning, muliggør fuldstændig skygge af rummet, reducerer støj udefra og sikrer privatlivets fred ved at dække vinduet fuldstændigt.

Rulleskodder monteret på ydersiden forbedrer beskyttelsen på solrige dage mod ubehagelig varmeforøgelse. Den indvendige overflade af aluminiumslamellerne er dækket af en speciel belægning, som begrænser indkommende varme.

Køb nu