Pergolaer

Skræddersyede havepergolaer klar til selvmontering

Pergolaer

Terrasse havepergolaer - egenskaber

Strukturen af de pergolaer, der er tilgængelige i Knall-onlinebutikken, er lavet af ekstruderede aluminiumsprofiler og stålelementer. Ekstruderet aluminium er meget modstandsdygtigt over for vejrforhold (regn, sollys), og bevarer derfor sine æstetiske kvaliteter i lang tid. Taget kan trækkes tilbage eller er lavet af bevægelige blade (elektrisk styring); ved at sætte dem i den rigtige position, ved at ændre hældningsvinklen, kan du isolere stedet under pergolaen. Derudover er pergolaen udstyret med et integreret afløbssystem.

Fordele og design ved en pergola

Fordelene ved en pergola hænger primært sammen med, at den giver dig mulighed for at skabe et ekstra og overdækket rum i haven eller over terrassen. Takket være dette får du ekstra plads i haven, hvor du kan opholde dig både i varmt vejr og nedbør. Hvis terrassen i baghaven ikke har tag, vil den ideelle løsning være at bruge en pergola. Takket være det vil der blive skabt et overdækket sted lige ved siden af huset, hvor du uden problemer vil kunne tilbringe tid, selv når vejret udenfor ikke er særlig gunstigt - regn, varme. En vægpergola er også en rigtig god løsning til spisesteder; med dens brug kan du nemt og hurtigt skabe en hyggelig cafehave.
Pergola på overdækket terrasse

Den anden produktmulighed er en fritstående pergola, der kan placeres hvor som helst i haven. Fordelene er de samme her - at få et rum, hvor du kan opholde dig udenfor i ugunstigt vejr. Der er også mulighed for modulopbygning, så arealet under taget kan forstørres.

Konstruktionen af terrassepergolaer kan også skabe en fantastisk havedekoration, hvis der er blomster, klatreplanter omkring den, eller hvis der er placeret yderligere belysningselementer på den. I udbuddet af havebutikker kan du finde mange planter, der ikke tager meget tid at vokse, så du skal ikke vente længe på effekten af grøn pergola dekoration. Du kan også vælge planter, der ikke kræver særlig pleje, og du behøver ikke at være en erfaren gartner for at bevare deres æstetik.
vægpergolaer i specialstørrelse

Takket være pergolaen kan vi bedre udnytte arealet uden for huset. Det skaber også et tag til store områder (takket være muligheden for at kombinere moduler). Terrassepergolaer, der fås i Knall-butikken, er pulverlakerede i enhver farve fra den RAL-palet, der er angivet ved bestilling. Takket være den omfattende palet vil hele strukturen ikke ødelægge udseendet af din hjemmehave/café ved ikke at matche facaden, men den passer nemt.

Sideskodder kan bruges som ekstraudstyr til pergolaer. Derudover vil de begrænse solstrømmen under taget og sikre privatlivets fred. Derudover beskytter de også mod let regn. Pergolaen er desuden beskyttet mod regn af tagrender, der leder vand ud til yderpælene.

Knall-butikken har egne produktions- og logistikfaciliteter, derfor sikrer den kortest mulige leveringstider. Det skal dog bemærkes, at samlingen af en struktur, især en fritstående struktur, kan kræve yderligere forberedelse af underlaget. Terrassepergolaer er kendetegnet ved æstetik og solidt håndværk; har højeste vindmodstandsklasse 3. I beskrivelserne af de enkelte produkter er der oplyst, om pergolaen er fremstillet i den størrelse, der er angivet ved bestillingen, eller om det er et færdigt produkt med bestemte mål.

Terrassepergolaer adskiller sig i dimensioner og type tagdækning. Alle er udstyret med LED-belysning

Yderligere Information

Hvordan man måler
Pergolaer tilgængelige i vores butik er fremstillet i de angivne størrelser, eller du kan bestille dem til størrelse (maksimum er angivet i produktbeskrivelsen). I beskrivelserne af de enkelte produkter finder du information om valg af størrelser. Den ønskede størrelse skal angives ved afgivelse af ordren. Pergolaer kan arrangeres modulært og dermed øge deres rækkevidde.

Sådan vælger du en farve
Pergolaer produceres i to typer: væghængte eller fritstående. Farven på pergolaen på pergolaen, beregnet til at dække terrassen, bør afstemmes efter farven på husets facade. Takket være dette vil det ikke kun være funktionelt, men også skabe en æstetisk helhed med bygningen. Til gengæld kan en fritstående pergola stå hvor som helst i haven, og også her kan farven på bygningens facade være nøglen til valg af farve (f.eks. hvis pergolaen placeres tæt på). Du kan også vælge en farve, der harmonerer med planternes grønt, så pergolaen falder fint ind i haven.

Sådan monteres
Pergolaens monteringsvejledning er tilgængelig under fanen Monteringsvejledning. Installation kan kræve passende overfladeforberedelse. Derfor kan du overveje at ansætte et professionelt montageteam.

Sådan gør du rent
Det er bedst at bruge en højtryksrenser til at rense pergolastrukturen, som vil fjerne snavset grundigt. Taget skal rulles op inden rengøring. Snavs fra taget, fx tørre blade eller kviste, kan fjernes med en børste.