Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Ansvarlig for databehandling:

KNALL LTD

Tak for din interesse i vores netbutik Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for os. Nedenfor informerer vi detaljeret om behandlingen af dine data.

1. Dataadgang og hosting

Du kan besøge vores hjemmeside uden at afgive personlige oplysninger Hver gang en webside kaldes op, gemmer webserveren automatisk en såkaldt serverlogfil, som f.eks. indeholder navnet på filen, IP-adressen, dato og klokkeslæt af download, antallet af transmissioner Data og den anmodende udbyder (adgangsdata) og dokumenterer download.

Disse adgangsdata evalueres kun for at sikre problemfri drift af siden, samt for at forbedre vores tilbud. I overensstemmelse med art. 6 pkt. 1 punktum 1 lit. f DSGVO for at bevare vores legitime interesser, som dominerer i sammenhæng med en interesseafvejning, i den korrekte præsentation af vores tilbud. Alle adgangsdata vil blive slettet senest syv dage efter afslutningen af webstedsbesøget.

Hostingtjenester leveret af en tredjepart

Som en del af en ekstern behandling på vores vegne leverandør Leverer webstedshosting og visningstjenester. Alle data indsamlet som led i brugen af denne hjemmeside eller i formularer præsenteret i onlinebutikken, som beskrevet nedenfor, vil blive behandlet på dens servere.

Tjenesteudbyderen er placeret i et land i Den Europæiske Union eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

2. Indsamling af data og brug af dem til at udføre kontrakter, kontakte og åbne en kundekonto

Vi indsamler personoplysninger, hvis du frivilligt giver os disse oplysninger som en del af din ordre eller ved at kontakte os (f.eks. via kontaktformularen eller e-mail). Obligatoriske felter er markeret, fordi vi har brug for dataene for at behandle kontrakten eller behandle din kontakt, og du kan ikke sende ordren eller kontakten uden deres specifikationer. De indsamlede data vises i de relevante inputformularer. Vi bruger de data, du har givet i overensstemmelse med art. 6 punkt 1 punktum 1 lit.b DSGVO til håndtering af kontrakter og behandling af forespørgsler.
Hvis du accepterer dette i henhold til art. 1 sætning 1 lit. Hvis du har udstedt DSGVO, og vælger muligheden for at åbne en kundekonto, vil vi bruge dine data til at åbne en kundekonto.
Efter opsigelse af kontrakten eller sletning af kundekontoen vil dine data være begrænset til yderligere behandling og slettet, medmindre du udtrykkeligt har accepteret yderligere brug af dataene eller vi forbeholder os retten til yderligere brug af dataene, det er lovligt tilladt det, vi informerer om i denne erklæring. Sletning af en kundes konto er til enhver tid muligt og kan ske ved at sende en besked via kontaktformularen.

3. Dataoverførsel

For at udføre kontrakten i overensstemmelse med art. 6 punkt 1 punktum 1 lit.b DSGVO videregiver vi dine data til det speditør, som leveringen er bestilt til, hvis det er nødvendigt for leveringen af de bestilte varer. Afhængigt af hvilken betalingstjenesteudbyder du vælger, skal du sende ›Vi indsamler indsamlede betalingsdata til den institution, der er ansvarlig for betalingen, og eventuelle tjenesteudbydere bestilt af os til den valgte betalingstjeneste. Delvist udvalgte betalingstjenesteudbydere indsamler selv disse data, så længe du opretter en konto der. I dette tilfælde skal du logge ind på betalingstjenesteudbyderen ved hjælp af adgangsdataene under bestillingsprocessen. Privatlivspolitikken for de respektive betalingstjenesteudbydere.

Vi bruger betalingstjenesteudbydere og udbydere af forsendelsestjenester baseret uden for EU. Overførslen af personoplysninger til disse virksomheder finder kun sted i forbindelse med behovet for at udføre kontrakten.

Det samme gælder for overførsel af data til vores producent eller grossist i tilfælde, hvor de overtager forsendelsen for os (en tredjepart).