Om os

Certificeret onlinebutik

SSL-certifikatet garanterer sikkerheden af vores kunders data. Dataene er krypteret med en speciel bitnøgle, der giver maksimal beskyttelse.

Gratis transport

Hvis værdien af ordren overstiger GBP 190, og betalingen sker ved bankoverførsel, er forsendelsesomkostningerne GRATIS

Professionel rådgivning

Vi er en langsigtet og erfaren sælger af persienner, vi garanterer professionel service og rådgivning i alle led af ordren.

Effektiv klage

I tilfælde af reklamationer forsøger vi altid at få din sag til at køre så gnidningsløst som muligt og ende med succes for dig.

Sikre betalinger

Knall butikken bruger de mest sikre betalingsmetoder, vores samarbejdspartnere er virksomheder som Visa, Mastercard, Paypal.

Min. Garanti 2 år

Produkter købt i vores butik er dækket af en to-årig garantiperiode

Mange former for betaling, herunder efterkrav

Vi udfører ordrer, der betales ved levering. Denne betalingsform er tilgængelig for produkter op til 2400 mm (240 cm) brede.

Kvalitetsgaranti

Vores virksomhed er et værdsat og anerkendt mærke i vinduestilbehørsindustrien, vores mål er løbende forbedring og forbedring af kvaliteten af vores produkter og niveauet af kundeservice. Udtrykket af "Recognition Certifcate"-certifikatet fra det polske erhvervsnetværk i London er et udtryk for at opfylde vores højeste standarder.

Trusted Seller

Vi er en direkte distributør af vinduesrullegardiner, markiser, plisségardiner, tagrullegardiner og vinduestilbehør fra de største anerkendte producenter. Vi arbejder kun med de bedste! De persienner vi tilbyder opfylder de højeste verdensstandarder, de produceres kun på europæiske fabrikker.

20 år på markedet

Vi er en familievirksomhed med over 20 års erfaring i persienner branchen. Vores samarbejde med mærker som FAKRO, VELUX eller SOMFY er altid en garanti for vores kunder for, at præcision af streng kvalitetskontrol og mange års erfaring er garanteret.