romerske persienner

Romerske persienner efter mål, romerskærme i systemer med eller uden vandret afstivning:

Romerske persienner

Romerske persienner tilbyder en enestående fusion af æstetik og funktionalitet, der inkarnerer en tidløs elegance, der overskrider flygtige designtrends. Disse vinduesbeklædninger er udformet med omhyggelig sans for detaljer og anvender en række jævnt fordelte vandrette folder, der graciøst trækker sig tilbage eller udvider sig, hvilket giver mulighed for problemfri lyskontrol og privatlivsstyring. Tjek mere:

Romerske persienner , romerske persiennersæt

Roman persienner sæt

Oplev den transformerende kraft af romerske persienner, en essentiel komponent inden for skræddersyede vinduesbeklædninger. Disse kits er en syntese af form og funktion, og de leverer alsidigheden af design med præcision af ingeniørkunst og tilbyder en strømlinet tilgang til et traditionelt arbejdsintensivt projekt.

romerske persienner

Karakteristika for romerske persienner

Romerske persienner er en unik type vinduesafdækning. Først og fremmest er de en kompromisløsning mellem klassiske persienner og gardiner og gardiner. Desuden matcher de interiør designet i forskellige stilarter. De kombinerer funktionalitet, dvs. evnen til effektivt at skygge lokaler, med enestående æstetik, hovedsageligt baseret på den måde, materialet er arrangeret på efter oprulning af persiennerne - stoffet skaber en dekorativ pelmet.

Romerske persienner i størrelse

Skræddersyede romerske persienner er lavet af naturlige materialer, hvorfor de betragtes som en ideel løsning til folk, for hvem traditionelle gardiner og gardiner er for tunge og dermed dominerer vinduespladsen og visuelt reducerer rummet, mens de klassiske persienner virker for strenge. for dem. Romersk stof blænder varmt interiør uden behov for at hænge gardiner op. Deres naturlige udseende vil smelte sammen med en række forskellige interiørstile: fra minimalistisk, for eksempel, arrangeret i en skandinavisk stil, til mere traditionelle.

Valget af stofpersienner: med eller uden sprosser afhænger også af størrelsen på vinduet, som persiennen skal hænges i. Sprossestængerne bruges primært i skodder af større dimensioner, så vil der ikke være noget problem med at arrangere materialet i lige vandrette folder. Denne regel gælder også for tyndere, gennemsigtige og gennemskinnelige materialer. I vinduer med en mindre overflade kan du undvære sprosserne, selv med lidt tykkere stoffer - materialet er strammere her, hvilket skaber en delikat form.

Romerske persienner til lodrette vinduer

Romerske persienner til stue, køkken, soveværelse, badeværelse

Rumtypen har ingen indflydelse på, om det er muligt eller ej at placere en romersk persienne i den. Bredden af romerske persienner, der tilbydes i vores onlinebutik, er op til 3 meter (maksimalt) - derfor vil de fungere godt i større vinduer i stuen eller balkonen. Med moderigtige store ruder kan de arrangeres dobbelt, ved siden af hinanden. Denne type persienner, på trods af at de er lavet af naturlige materialer, vil også fungere godt i køkkenet og badeværelset. Du skal blot ventilere disse rum, så stoffet ikke forbliver fugtigt.

Romerske persienner i Knalls netbutik

I Knalls netbutik har vi udarbejdet et tilbud på romerske persienner i fire grupper. I hver af dem kan du vælge materialer i et bredt udvalg af farver og med en forskellig grad af lystransmission. Produkterne er kendetegnet ved æstetik og høj kvalitet, de består af en frontprofil med velcro og en støtteprofil. Derudover tilbyder vores online butik romerske persienner til en individuelt specificeret størrelse. I praksis betyder det, at du kan tilpasse dem til forskellige typer rum, hvor vinduer kan variere i størrelse og have ikke-standardstørrelser: vinduer i stuen, altan- eller terrassevinduer, vinduer i køkkenet, soveværelset eller badeværelset. Vores romerske persienner styres af en kædemekanisme, som er meget praktisk og giver dig mulighed for at stoppe persiennen i enhver højde af vinduet. Lige så vigtigt er mekanismen lille og æstetisk. Profilen som materialet er placeret på er udstyret med en speciel velcro, så der er ingen problemer med at holde rullegardinet rent. Du skal blot løsne den og vaske den i lunkent vand med et mildt rengøringsmiddel eller tage den med til vaskeriet.

Romerske mørklægningsgardiner monteres på væggen, i vinduesudsparingen eller på vinduesrammen. Deres priser afhænger af den valgte model, størrelse og type materiale.

Romerske persienner med sprosser

Yderligere Information

Hvordan man måler
Dimensionen af romerske persienner, der passer til vinduets størrelse, oplyses ved afgivelse af bestillingen. For at gøre det korrekt, læs venligst instruktionerne i vores fane Mål .

Sådan vælger du en farve
Romerske persienner er syet af naturlige materialer, derfor er de oftest matchet til interiørets stilarter, som er baseret på naturlige tilbehør som skandinavisk eller boho. Derefter vælges hovedsageligt afdæmpede farver (f.eks. beige, grå). Men farverne på romerske persienner er også livlige, fx røde, og stofferne kan dekorere forskellige mønstre. Derfor, uanset interiørets stil, kan romerske persienner matches med et passende farveskema.

Sådan monteres
Du kan selv installere romerske persienner. Vi har inkluderet særlige monteringsvejledninger på vores hjemmeside; du kan finde dem i fanen Monteringsvejledning.

Sådan gør du rent
Rullegardiner kan vaskes i lunkent vand blandet med et mildt rengøringsmiddel; tør i udfoldet stilling og stryg efter instruktionerne. Ved større størrelser er det bedre at få overtrækket renset i vaskerummet. Det samme gælder de sarte stoffer af romerske persienner med gardiner funktion.


Hvad er brugen af romerske persienner i forskellige interiører?

Romerske persienner er en moderne løsning, der i stigende grad bruges i forskellige interiører. Romerske persienner er perfekte til stuen, soveværelset og køkkenet. Takket være det store antal tilgængelige designs og farver kan romerske persienner tilpasses til enhver indretningsstil.

I stuen kan de blive det vigtigste dekorative punkt. Du kan vælge romerske persienner i geometriske mønstre med elegante mapper, der vil tilføje en moderne karakter til interiøret. I soveværelset kan de være med til at skabe en hyggelig atmosfære og samtidig give den rette mængde privatliv. I køkkenet er romerske persienner praktiske – de kan laves i et stof, der er nemt at rengøre.

Romerske persienner til vinduesrammen - Hvad er dens typer og materialer?

Romerske persienner fås i forskellige varianter. Du kan finde romerske persienner lavet af en række forskellige materialer, fra bomuld til polyester til fine voile. Valget af en gardin udførelse af mange faktorer, såsom den forventede æstetiske effekt, funktionalitet og rengøringsvenlighed. Det er fordelene ved vores gardinstang.

Hvad mere er, er der forskellige typer romerske persienner til rådighed. Du kan vælge romerske persienner med snoremekanisme, som er meget nemme at bruge. Det er også muligt at vælge romerske persienner med fjedermekanisme, som er lidt mere komplicerede at bruge, men giver flere justeringsmuligheder.

Hvor kan man købe romerske persienner syet i størrelse?

Romerske persienner fås mange steder. De kan købes både i stationære butikker og online. I vores tilbud finder du et bredt udvalg af romerske persienner, i forskellige farver og materialer. Vi inviterer dig hjerteligt til at benytte dig af vores tilbud, vi garanterer attraktive priser og professionel rådgivning. Vi rådgiver dig gerne i valg af den perfekte romerske rullegardin, der passer til dit interiør. Kontakt os gerne, vi står til din rådighed.