Skærmgardiner

Skærmgardiner lavet efter mål med Magic skærmrullegardiner stof ZIP eller STANDARD

Magiske skærm rullegardiner

Magiske rullegardiner afslører indbegrebet af teknologisk opfindsomhed og æstetisk sofistikering og omdefinerer fortroppen inden for vinduesbehandlinger. Disse avantgarde persienner, der er sammensat af indviklet vævede polyestertråde omsluttet af en PVC-belægning, tilbyder en uovertruffen balance mellem lysfiltrering og privatliv. Tjek alle vores skærmgardiner:

Magiske skærm rullegardiner

Skærmgardiner

Skærmtype rulleskodder

Skærm udvendige persienner er en af de mest moderne løsninger i gruppen af udvendige afdækninger. Innovation er baseret på de materialer, der bruges i produktionsprocessen. Alt efter dine behov og præferencer kan du vælge et cover uden at skinne igennem, men du kan også vælge et, hvor lukkerpanseret ikke helt blokerer for solens stråler. Indtil nu har udvendige persienner fuldstændigt tilsløret interiøret, og der var ikke noget valg til at tillade lys at passere gennem denne type afdækning. Rullegardinerne af skærmtypen har et særligt højkvalitetsmateriale, der ligner et fint net. Materialet, der dækker selve vinduesfladen, er en kombination af glasfibre og PVC-plast. Profilerne er lavet af den højeste kvalitet aluminiumsplade. Pansringens innovative materiale påvirker målbart komforten ved at opholde sig i rummene, mens persiennen er sænket. Først og fremmest, som med ethvert udvendigt monteret dæksel, skaber skærmtypen rullegardin en barriere mod solen og forhindrer direkte kontakt mellem solens stråler og glasset. Takket være dette kaldes det også "termisk skærm". Samtidig skjuler skærmen ikke helt interiøret takket være dens pansernet. Du kan bruge dagslyset uden behov for kunstig belysning. Dette er især vigtigt, når du arbejder med en computer eller ser tv – jævnt og svagt sollys er ikke så skadeligt for menneskelige øjne. Derfor er skærmrulleskodder perfekte ikke kun i beboelseshuse, men også i kontorbygninger.

Tilpassede skærmrulleskodder

Funktionalitet af eksterne skærmtype rulleskodder

Funktionaliteten af skærmtypens rulleskodder er tæt forbundet med det højkvalitetsmateriale, som de er produceret af. På grund af de små åbninger, når den sænkes, blokerer rulleskodderen ikke for det naturlige lys, men giver stadig en fremragende beskyttelse mod opvarmning. Samtidig har skærmen som udvendig afskærmning også den egenskab, at den forhindrer varme i at slippe ud af bygningen. Når det bliver koldt udenfor, mister bygningen det meste af sin varme gennem vinduerne; en barriere i form af en rulleskodde reducerer varmetabet, og påvirker dermed bygningens økonomi. Derfor bliver denne type rulleskodder ivrigt brugt i moderne byggeri af energieffektive huse. Skærmene giver dig mulighed for at drage fordel af naturligt lys, hvilket påvirker komforten ved at opholde dig i rummene efter at have forladt dem. Derudover fungerer skærmtypen rulleskodder net også som myggenet. Åbning af vinduerne vil ikke forårsage udseendet af uønskede insekter derhjemme eller på kontoret. Med rullegardinet nede kan du lade vinduerne stå åbne og tænde lyset, når det bliver mørkt udenfor uden frygt for, at det vil tiltrække generende insekter. Skærmnettet er også en fantastisk beskyttelse mod støv og snavs. Der kommer ikke snavs ind på møbler eller andet udstyr. Det gør det nemmere at matche dem til facadens udseende. Takket være dette er huset eller kontorbygningen præget af et æstetisk ydre udseende og "harmoni" med omgivelserne.

skærmgardiner til lodrette vinduer

Montering af udvendige skærmtype rulleskodder

Skærmtype rulleskodder kan installeres ikke kun i huse, der er under opførelse, men også i dem, der allerede er i brug. Dette bør overlades til et professionelt team. Skærmtypens rulleskodder styres automatisk; I Knall-butikken tilbyder vi Selve-motorer og anerkendte Somfy-drev. Du kan også installere automatiske skumringssensorer, tidsstyring eller et styresystem integreret med hjemmeautomatik (smart homes). Skærmgardiner kan betjenes med en fjernbetjening eller en kontakt. Det er også muligt at kombinere rulleskodder i grupper og at installere et drev udstyret med en forhindringsdetektionssensor. Skærmtype rulleskodder fås i to grupper: HEROAL STANDARD og HEROAL ZIP. HEROAL STANDARD er et klassisk udvendigt skærmrullegardin. Det er forudsat i en bygning på byggestadiet eller i en eksisterende. Nettet transmitterer lys; det fungerer også som et myggenet og er en barriere mod støv og snavs. Fremstillet i den størrelse, der er angivet ved bestilling; den kan også tilpasses store ruder. HEROAL ZIP er PREMIUM-versionen af rulleskodder af skærmtypen. Deres karakteristiske træk er sidestyr integreret med stoffet. Lynlåslukningsteknologien giver mulighed for den perfekte spænding af rulleskodderen; samtidig er denne type skærm meget modstandsdygtig over for vindstød - op til 145 km/t. Du kan vælge forskellige farveversioner i begge grupper.
Yderligere oplysninger:
Vejledning til opmåling af vinduer ved bestilling af skærmrullegardiner kan findes i opmålingsfane. Sådan vælger du en farve - Farverne på udvendige rullegardiner, inklusive skærmrullegardiner, skal matches til bygningens facades farve. Farvepalettens layout er sammensat på en sådan måde, at det er muligt korrekt at matche farven på både nettet og tilbehøret til bygningsdesignet. Sådan monteres - Montering af skærmrulleskodder i en ny bygning kan udføres af et eksternt firma eller af køber. Vejledningen kan findes i montagevejledningen.