Vinduesmarkiser FAKRO

Markiser VMZ/VMB er designet til lodret træværk.

Markisegardinet giver optimal beskyttelse mod overophedning, samtidig med at det giver udsyn til det fri. Fakro markisegardin reflekterer solstrålerne, før de når glasset og beskytter dermed mod varmeopbygning på solrige dage, hvilket giver lindring for øjnene og beskyttelse mod de skadelige virkninger af stærkt reflekteret lys, hvilket er særligt vigtigt, når man arbejder med computere. Vælg dit markisesystem:

Hus markiser

Æstetisk overbevisende og funktionelt overlegne, husmarkiser er et uvurderligt aktiv i moderne vinduesbehandlingsløsninger. Disse innovative belægninger er fremstillet af materialer af høj kvalitet og tilbyder en optimal blanding af skygge, privatliv og energieffektivitet. Avancerede UV-bestandige belægninger sikrer farveægthed og lang levetid, og beskytter ikke kun stoffet, men også interiøret mod sol-induceret forringelse. Motoriserede muligheder, sømløst integreret med smart home-systemer, øger brugerkomforten og muliggør justeringer i realtid via mobilapps eller stemmekommandoer. Bakket op af robust ingeniørarbejde og omhyggeligt håndværk er husmarkiser ikke blot en arkitektonisk udsmykning, men en strategisk investering, der beriger livsstilen og samtidig øger ejendommens værdi. Tjek mere:

Hus markiser

Vinduesmarkiser FAKRO

Tilpassede VMZ markiser

VMZ markiser er beregnet til lodret snedkerarbejde. De monteres udenfor i vinduer og døre (terrasse og altan) lavet af PVC, aluminium eller træ. Markiser beskytter det indre af rummet mod overdreven opvarmning og giver mulighed for jævn fordeling af lysintensiteten, hvilket forbedrer komforten for personer, der opholder sig i rummet. Skræddersyede vinduesmarkiser

Egenskab:

  • Energibesparende VM markisegardin Reducerer energiforbruget i klimaanlæg og reducerer dermed CO2-udledningen til miljøet. Solar markisegardin bruger ikke strøm fra lysnettet, den drives af et batteri ladet med sollys
  • Indstrømningen af naturligt lys Vinduer beklædt med markiser i modsætning til udvendige rulleskodder tillader naturligt lys at strømme ind . Markiser slipper igennem nok lys for ikke at bruge ekstra belysning.
  • Udsyn udefra og sikre privatlivets fred. Trækmarkiser giver udsyn udadtil. Vi kan frit iagttage omgivelserne, og samtidig give en følelse af privatliv og beskytte det indre mod udefrakommende iagttagere.
  • Forbedring af ergonomi Forteltet trukket ned forbedrer ergonomiske forhold på arbejdspladser. Det giver mulighed for en jævn fordeling af lysintensiteten, giver vores øjne visuel komfort og beskytter dem mod de skadelige virkninger af refleksioner, især når du arbejder med en computer. I rum med trukket markisegardin bliver øjnene ikke trætte som i et rum uden markise, hvor fordelingen af lysintensiteten er meget ujævn.
  • Beskyttelse mod skadelig UV-stråling Markisen reducerer indtrængen af skadelig UV-stråling i rummet. Når forteltet trækkes ned, er det med til at beskytte genstande og materialer i interiøret mod skadelig UV-stråling, som forårsager deres misfarvning.
  • Beskyttelse mod insekter Den lukkede elektriske markise på det lodrette vindue opfylder, udover at beskytte mod opvarmning af rummet, funktionen myggenet . Når vinduet er åbent, beskytter den udrullede markise interiøret mod insekter.

VMZ markisegardinet er lavet af et slidstærkt vejrbestandigt stof af glasfibre belagt med PVC. Stoffet rulles på et skaft med en motor og placeres i en kassette lavet af aluminiumsprofiler monteret på vinduet eller udvendig foring. En lynlåstape er indlejret i stoffets kanter, som bevarer den passende spænding mellem styrene og forhindrer stoffet i at falde ud af styrene. En sådan kombination af stof og profil øger dens modstand mod vind og forhindrer insekter i at trænge ind i det indre. Denne løsning kan modstå vindhastigheder på op til 120 km/t og sidevind på op til 220 km/t.

Markiseprofiler og markisegardiner fås i tre farver (hvid, grå og brun). På forespørgsel i enhver farve fra RAL-paletten. Der er 16 typer materialer at vælge imellem: (6 med 10 % frigang, 2 med 1 % frigang og 8 med 6 % frigang). FAKRO elektriske markiser

Yderligere Information

Hvordan man måler
Det er nødvendigt at angive størrelsen på vinduesmarkisen ved afgivelse af bestillingen. For at det kunne gøres ordentligt, har vi udarbejdet en særlig fane; alle de nødvendige tips er i målefanen.

Sådan vælger du en farve
Vinduesmarkiser monteres på lodrette vinduer på deres yderside. Derfor bør deres farve afstemmes efter farven på facaden og/eller vinduesrammer. Dette vil sikre et harmonisk og æstetisk udseende af hele bygningen. Udvendige betræk skal passe fint ind i den overordnede stil uden effekt af for eksempel farveaccenter.

Sådan samles
Vejledningen til montering af vinduesmarkiser kan findes i Monteringsvejledning. Men i tilfælde af de udvendige skjolde bør installationen af watroen overlades til et professionelt team. Især ved bestilling af større eller større markiser.

Sådan gør du rent
Det er også værd at overlade rengøringen af vinduesmarkiser til et team af fagfolk, især da de ofte dækker vinduerne på første sal. Ved selvstændig rengøring anvendes normalt en højtryksrenser, som grundigt kan fjerne snavset.