Myggenet til døre

Dørmyggenet er mere komplekse myggenetsystemer. Vi har rullede og plisserede myggenet, samt dørmyggenet i amerikansk stil på en ramme, der åbner som en dør.

Myggenet til døre

Dørmyggenet - Funktioner

Dørmyggenet er utroligt praktiske betræk, der sammen med vinduesnet beskytter boliger eller lejligheder omfattende mod vedvarende insekter. Med begyndelsen af foråret og stigende temperaturer bliver insekter særligt aktive, især i nærheden af vandområder, skove og andre grønne områder (og også i byrum). Smukt vejr tilskynder til at åbne vinduer og altandøre, men af frygt for en "invasion" af ubudne gæster, begrænser mange luftning af deres værelser (især om aftenen) til det absolutte minimum. Praktiske dørmyggenet skaber en uoverstigelig barriere for dem. Det betyder, at du ikke skal vælge mellem lukkede altan- eller terrassedøre og at slukke lyset.

Takket være dette ukomplicerede cover kan du åbne alle døre bredt og nyde en frisk brise af kølig luft. Den specielle maskestruktur sikrer, at ikke en eneste flue, myg eller mindre insekt trænger ind i den. Dette øger markant komforten ved afslapning derhjemme, og ikke kun. Husk, insekter bærer mange farlige bakterier, der let trænger ind i maden, hvor ubudne gæster lander. En anden ting, insektgift kan forårsage allergi hos mange mennesker. I mere alvorlige tilfælde kan tæt kontakt med en bi eller et andet insekt føre til anafylaktisk shock, en livstruende tilstand. Desværre finder mange mennesker først ud af deres allergi efter at være blevet stukket. I stedet for at risikere, er det bedre at vælge enkel, men dokumenteret beskyttelse.

I modsætning til kemiske insekticider og insektmidler er myggenet hverken generende for beboerne eller farlige, og de er næsten 100 % effektive. Det er også værd at nævne, at takket være den tætte mesh-vævning fungerer de som "stormdøre" på blæsende og regnfulde dage.

dørmyggenet efter mål

Myggenet - Funktioner

Hvordan forhindrer et dørmyggenet insekter i at komme ind i værelser? Det er enkelt – maskehullerne er så små, at ikke engang et lille insekt kan trænge ind i dem. Deres dimensioner er 1x1 mm, så vi taler om næsten mikroskopiske åbninger.

Hvordan blev sådan en tæt vævning opnået? Det er takket være brugen af ekstremt tynde glasfibersnore. Der er ingen grund til at bekymre sig om styrken af dette element - i dørmyggenet, der sælges i Knall-butikken, er nettet beskyttet med et PVC-lag. Brugen af et beskyttende lag giver en utrolig holdbarhed. Brændende sol, kraftig regn, vindstød - ingen af disse faktorer skræmmer dørmyggenet.

Dørfluenettets profiler er fremstillet i aluminium. Dette udmønter sig i en ekstrem lav vægt (som væsentligt letter installationen), modstandsdygtighed over for skader og korrosion. Som et resultat er de covers, der sælges i Knall-butikken, utroligt modstandsdygtige over for tidens gang. Selv efter mange år ser de stadig attraktive ud og udfører fuldt ud deres funktion.

Det er værd at nævne, at et dørfluenetnet vil danne en effektiv barriere, der forhindrer insekter i at trænge ind i værelserne, hvis det er korrekt tilpasset dimensionerne af den døråbning, hvor det skal installeres. Med dette in mente fokuserer vi ikke på universelle, men på dedikerede løsninger. De fluenet, vi sælger, er lavet efter mål, i henhold til de retningslinjer, som kunden giver ved afgivelse af en ordre.

Myggenet - typer

Myggenet kan beskytte altan- og terrassedøre, men de kan også monteres foran indgangsdøre. I Knall butikken tilbyder vi flere typer dørdæksler, så enhver kunde kan vælge den løsning, der passer bedst til deres behov. Tilgængelige systemer inkluderer:

  • Vingedør myggenet,
  • Plisseret dør myggenet.

Den første af disse løsninger fungerer som en ekstra dør, der åbner i modsat retning af de rigtige døre (i tilfælde af altan- og terrassedøre - udenfor). Dette praktiske myggenet, baseret på aluminiumsprofiler, er udstyret med solide hængsler og et praktisk håndtag. Som følge heraf fungerer den fantastisk i hverdagen.

altandør myggenet

Alle, der interesserer sig for at spare plads, bør overveje at installere et plisseret dørmyggenet. Denne model fungerer perfekt med selv meget store døråbninger (op til 4 meter). Det er takket være det gennemtænkte foldesystem - under åbning foldes nettet sammen til en harmonika og gemmer sig helt i sideprofilen. Den lave tærskel hindrer ikke passagen på nogen måde.

Alle udbudte dørmyggenetsystemer hindrer ikke brugen af døre. Dækslerne beskytter mod insekter, når det er nødvendigt, mens når brugeren ønsker at gå gennem døråbningen, kan myggenettet åbnes, rulles sammen eller foldes sammen med én bevægelse.